Λίγα λόγια για εμάς

Στο εξειδικευμένο μας site www.coinbox.gr, θα βρείτε σχεδόν τα πάντα σχετικά με νομίσματα, χαρτονομίσματα, μετάλλια, συλλογές νομισμάτων, γραμματόσημα, μετοχές, καρφίτσες, παράσημα και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα. Πιστοποιημένα ή raw, ακυκλοφόρητα ή κυκλοφορημένα, εύκολα ή δύσκολα, κυκλοφορίας ή αναμνηστικά, χρυσά, ασημένια, χάλκινα ή από νικέλιο, ότι και να ψάχνετε, θα το βρείτε εδώ. Και αν δεν το βρίσκετε μέσα στην ατελείωτη γκάμα μας ή στην αναζήτησή στο site μας, επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που ζητάτε!

 Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά, Αριστοτέλους 2 & Σωτήρος Διός. Σε αυτό, εκτός από νομίσματα, χαρτονομίσματα και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα, θα βρείτε κάθε είδους χρυσά και ασημένια κοσμήματα, ρολόγια επώνυμα και μόδας, καινούρια και προϊδιόκτητα, vintage μεταχειρισμένα και αφόρετα, υπηρεσίες επισκευής καθώς και αξεσουάρ ρολογιών (λουράκια, μπαταρίες, τζάμια κλπ).

Επισκεφτείτε μας από κοντά ή και στο ειδικευμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα www.watchbox.gr, για να ανακαλύψετε τις υπέροχες συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών μας, καθώς και μια πληθώρα σχετικών υπηρεσιών.

Αν από την άλλη θέλετε να εκτιμήσετε κοσμήματα, χρυσό ή ασήμι, μπορούμε και πάλι να σας εξυπηρετήσουμε. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στον σχετικό ιστότοπό μας www.gold-enexyro.gr.

 

To φυσικό κατάστημά μας στον Πειραιά!